Sambung Belajar

masterphd_UMK

πŸŽ“πŸŽ“πŸŽ“ Kemasukan ke Program Sarjana & Doktor Falsafah Kini Dibuka. πŸŽ“πŸŽ“πŸŽ“
Maklumat lanjut boleh layari http://cps.umk.edu.my/

Download Borang: https://www.dropbox.com/s/ydmw8sh8j0k2yic/CPS_Application_Form.pdf?dl=0

nota penulis:

peluang sambung study di UMK.

Buat rakan2 di bidang Creative Industry, sambunglah belajar. Ada peluang baik ni, marilah sambung belajar. Terutamanya animator. Kelulusan SPM, Diploma pun boleh mohon. Kita ada APEL yang boleh bantu fast-track calon ke Master terus, asalkan cukup syarat-syarat. Kalau dah ada Degree, boleh terus apply. Jangan tunggu lama.

Bukan mengejar pangkat, bukan mengejar gaji, kejarlah ilmu selautan luas, setinggi langit, gali lah sedalamnya dalam bidang masing2.

Sambunglah belajar.
Kalau tak tahu step, pm tepi. Aku share pengalaman serba sedikit ni. Sambunglah belajar.

5 ke 10 tahun dari sekarang pasti anda bersyukur tergerak hati sambung pengajian ke peringkat Master dan PhD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s